Најбољи ђаци Звездаре ће ове суботе бити награђени за свој вишегодишњи рад и труд у школским клупама – на платоу испред ГО Звездара са почетком у 11 часова где ће у њихову част бити организован богат програм пун изненађења.

Окупљенима ће се обратити члан Већа Града Београда Драгомир Петронијевић, помоћница министра за предшколско и основно образовање и васпитање Министарства просвете Републике Србије Весна Недељковић, као и председник ГО Звездара Милош Игњатовић. Осим што ће ђацима генерације уручити вредне награде, овом приликом ће их упознати и са планираним летњим активностима у оквиру пројекта „Лето на Звездари”.

Овај пројекат осмишљен је тако да грађанима Звездаре, а нарочито младима, понуди квалитетан културни, забавни и спортско-рекреативни садржај у току летњег распуста и да што боље и квалитетније испуни њихово слободно време.

Манифестацију уручења награда водиће Бојан Ивковић (Боки Лагалица), а сви окупљени имаће прилике да уживају најпре у музичкој радионици Мари Мари, а потом и у делу представе „Зграда”, коју су припремили полазници студија културе говора и глуме Дечијег културног центра, под вођством глумице Миње Филиповић

Након свечаног уручења награда најбољим ђацима Звездаре, следи специјалан део манифестације– популарна певачица Невена Божовић одржаће мини-концерт и пожелети свим ђацима угодан летњи распуст.