Данас, 20. августа, почињу пријаве на ЈАВНИ ПОЗИВ који је расписао Град Београд, преко Фондације за младе таленте града Београда, за доделу бесповратних новчаних средстава у висини основног пакета штампаних уџбеника за први и други разред (за предмете: математика, српски језик/матерњи језик, свет око нас и страни језик као обавезан предмет) за ученике јавних основних школа на територији града Београда за школску 2021/2022. годину. Рок за пријављивање је 30. септембар 2021. године.

Пријаве се подносе електронски преко следећег линка: https://portalfondacija.infostan.rs/

Све додатне информације налазе се у следећој објави Фондације:

http://www.fondzamladebeograd.rs/156-linkzaprijavu.html

Молим Вас да ову поруку проследите својим пријатељима чија деца похађају ове године први или други разред у основним јавним школама на територији града Београда.

У свим београдским основним школама у којима родитељи узимају потврде да је дете уписано у први или други разред са напоменом о изабраном издавачу књига технички секретари школа су обучени да помогну родитељи да се пријаве електонским путем.

У просеку ће сваки родитељ добити од Града Београда по 6.000 динара, зависно од цене уџбеника издавача кога је школа изабрала.

У прилогу:

Јавни позив