ЈКП “Зеленило-Београд” доделило је захвалнице и награде победницима и учесницима акције „За зеленији Београд“ на завршној свечаности проглашења победника на Малом Калемегдану. Награде победницима уручио је заменик градоначелника Горан Весић који је рекао да је ово једна од бољих акција коју град има јер у њој учествује велики број грађана који уређивањем дворишта, балкона и околине желе да учине Београд зеленијим.

Општина Звездара учествовала је и ове године у акцији „За Зеленији Београд“ и као и прошлих година, Звездарци су освојили награде у више категорија. Трећу награду за најлепши балкон у престоници освојила је Далиборка Станић из улице Рудија Чајавеца бр. 21 док је Вртић „Драгуљче“ понео титулу најлепше уређеног дворишта Предшколске установе.

У оквиру акције „За Зеленији Београд“додељене су награде у 7 категорија: најлепша зелена површина око стамбене зграде, најлепши балкон, најлепша зелена површина испред пословних објеката, најлепше школско двориште, најлеше зеленило око предшколске установе, најлепше уређено зеленило угоститељског објекта и најлепша окућница.

Трочлана комисија изабрала је и победнике на нивоу града, њих 21 награђених-за прво, друго и треће место у 7 категорија и две специјалне награде.