Породица Златић пореклом из Миријева, која живи и ради у Бечу донирала је Канцеларији за помоћ особама са инвалидитетом једну столицу – хранилицу, једно дечје седиште за кола и инвалидска колица за 3 корисника, који су их преузели 08.04.16.у просторијама Канцеларије у Димитрија Туцовића 83.

Нова електро колица преузели су: Звездарац Милоје Симовић, са апутацијом, сестра и ујак осамнаестогодишњег младића из Великог Мокрог Луга, који је до сада користио неадекватна (дечја) колица и младић из Удружења за церебралну парализу Земуна.

Преузимању су присуствовали: Ивана Маликовић, координаторка Канцеларије за ОСИ Звездаре, Јагода Планојевић, председница Друштва за спорт и рекреацију инвалида Звездаре и председница Удружења за церебралну парализу Звездаре, председници удружења за церебралну парализу Палилуле и Земуна и друге особе са инвалидитетом.

Координаторка ове хуманитарне акције Јагода Планојевић, председница Удружења за дечју и церебралну парализу Звездаре, захваљујући се Мирославу и осталим члановима породице Златић у име свих корисника који су добили данас помоћ, рекла је:
– „Донација породице Златић се не завршава овде, ми настављамо и даље да радимо само треба неке административне ствари да решимо око увоза и царина, иначе породица Златић ће ту донацију испостављати за особе свих профила и не само колица него и све остало што треба особама са инвалидитетом“.

Канцеларија за помоћ особама са инвалидитетом ГО Звездара отворена је пре 10 година, у њој ради правница Ивана Маликовић, која свакодневно комуницира са особама са инвалидитетом, пописује потребе и координира са Кабинетом председника општине у циљу реализације пријављених потреба.

Захваљујући веома доброј бази података коју је Канцеларија сачинила ГО Звездара спровела је велики број акција:

– поставила велики број рампи и уклонила многе друге физичке баријере,- основала Друштво за спорт и рекреацију инвалида Звездаре- набавила комби за превоз ОСИ Звездаре који користе удружења и појединци према пријављерним потребама,- набавила неколико гусеничара-преносних помагала за кориснике инвалидских колица,- ангажовала тумаче знаковног језика који су у општинској шалтер сали сваког уторка на услузи глувим и наглувим особама и- …. много других.