Председник ГО Звездара Милош Игњатовић је са Александром Ерором, председником Скупштине ГО Звездара, Славком Бабићем, секретаром Скупштине ГО Звездара и сарадницима, у петак, 30.12.2016. обишао Полицијску станицу Звездара, улица Милана Ракића 50а, у којој су донацијом Општине постављене камере за видео надзор.

Постављено је девет камера високе резолуције које покривају најбитније делове станице и служе искључиво за повећање безбедности како полицијских службеника тако и грађана који ту станицу посећују. Ниједна камера не задире у приватност лица која раде и бораве у станици.

Овом приликом председнику и његовим сарадницима обратили су се начелник Милан Мркоњић, заменик начелника Милорад Мишљен, командир Љубо Пузовић и заменик командира ПС Звездара Иван Дивац. Они су ближе објаснили сврху и важност покривености, истичући да је то почетни корак ка умрежавању са школама, обдаништима, домовима здравља, парковимa и другим прометним и за грађане Звездаре битним објектима и локацијама.

Председник ГО Звездара Милош Игњатовић је рекао да ће се, у циљу што боље безбедности грађана Звездаре, сарадња наставити и интензивирати у наредном периоду.

Одлука о издвајању буџетских средстава ГО Звездара за потребе набавке и уградње опреме за увођење система видео надзора у објекту Полицијске станице Звездара донета је у новембру 2016. године на седници Скупштине ГО Звездара.