Ванредна изборна скупштина Спортског савеза Звездара, којом је председавао Мирослав Живановић, одржана је у просторијама Шаховског клуба „Раднички“, а на њој су изабрани председник, два потпредседника и чланова Управногодбора Савеза.

Седници су присуствовали и Предраг Веиновиђ, заменик председника Градске општине Звездара и Душан Игњатовић, члан Већа ГО Звездара.

На основу великог броја добијених предлога Скупштина савеза је једногласно донела одлуку којом је за председника Спортског савеза Звездара за мандатни период од 4 године изабран  Драгана Котевски, познати шаховски спортски радник из Шаховског клуба „Раднички“.

Скупштина Спортског савеза Звездара је, такође једногласно, донела одлуку којом су за потпредседнике Спортског савеза Звездара за мандатни период од четири године изабрани Јожеф Балинт из Џудо клуба „Трудбеник“ и Снежана Стојић из Савеза за школска спортска такмичења.

Новоизабрани председник Драган Котевски имајући у виду приспеле предлоге, као и потребу равномерне заступљености спортова у савезу  предложио је чланове Управног одбора за мандатни период од 4 године:

 1. Љубомира Симића, за шах
 2. Бојана Тодоровића, за теквондо
 3. Александра Томића, за риболов
 4. Немању Осмајлића, за карате
 5. Горана Калинића, за кошарку
 6. Марију Прелевић, за плес
 7. Јагоду Планојевић, за рекреацију инвалида

Скупштина је једногласно прихватила предлог.

Скупштина је једногласно донела и одлуку да се за почасне чланове Спортског савеза Звездара именују дугоогишњи спортски радници и чланови овог Савеза:

 1. Бранислав Муњић
 2. Иванка Миловановић
 3. Радомир Перишић, и
 4. Вук Рашовић