За почетак школске године и крај летњих дана, Градска општина Звездара у сарадњи са агенцијом „New look” организује други „Звездарић дечји сајам“, 3. и 4. септембра, од 10 – 19 сати, на тргу испред зграде Градске општине Звездара у Булевару краља Александра 77.

Свечано отварање сајма је у петак, 3. септембра у 12 сати, уз присуство јавних личности и музику „Тропико бенда“.

Као најава Сајма, у среду 1. септембра у 14 сати представници организатора манифестације посетиће Дечју болницу КБЦ „Звездара“ у Улици Мије Ковачевића 13 и донети поклоне у виду најлепших бајки света, како би деци учинили занимљивијим време проведено у болници.

После великог интересовања деце и родитеља за први дечји сајам, одржан почетком јула у Спортском центру „Олимп“, ово је прилика да се родитељи и деца забаве, кроз целодневни програм на сцени, који ће изводити професионални аниматори, деца и васпитачи из Предшколске установе „Звездара“, као и јавне личности.

Родитељи ће моћи да се информишу и о темама и производима везаним за здраво одрастање деце, исхрану, физичку активност, едукацију. Сајам има и хуманитарни карактер, јер су прикупљени поклони за социјално угрожену децу, који ће им помоћи да лепше започну школску годину.

Питалице, брзалице, скечеви, музика, караоке, разне игре током оба дана и маскенбал заказан за суботу, 4. септембра у 17 сати обећавају добру забаву.

Позивамо децу, родитеље, баке и деке да се друже, забаве и нешто ново науче на Звездарић дечјем сајму.