Први круг обуке за имплементацију програма Office 365 у звездарске школе намењен директорима основних и средњих школа са Звездаре, који ће реализовати Microsoft партнер АД Информатика из Београда, под покровитељством ГО Звездара, биће одржан у суботу 11.3.2017. од 9,30 сати у ОШ „Иван Горан Ковачић”, улица Војводе Бране 18а.

Догађају ће присуствовати председник ГО Звездара Милош Игњатовић.

Услуга, односно скуп многих апликација у оквиру бесплатног програмског пакета Office 365 за образовне институције, омогућава школи да у оквиру своје организације унапреди и обједини више процеса, од међусобне комуникације између запослених, ученика и родитељ,а као и свих осталих учесника у процесу образовања и васпитања.

Office 365 у себи садржи многе online апликације као на пример: Word, Excel, Power Point, календар, One Drive, OneNote, електронску пошту, мрежну комуникацију и многе друге, а могу се користити са било којег рачунара у било које време и са било које локације посредством интерента.

Систем је тако конципиран да омогућава и шире повезивање свих који учествују у животу и раду образовних установа ради унапређивања система образовања.

Свим образовним установама на територији општине Звездара биће отворени налози за приступ услузи Office 365 и то је корак ка дигитализацији образовних установа општине Звездара где би Office 365 заузимао најзначајније место у овом процесу.

Контакт особа:
Ђуро Косић, директор ОШ „Драгојло Дудић“,
Телефон 062/351 810.