У просторијама Волонтерског сервиса Звездаре у уторак, 4.децембра је одржана редовна месечна супервизија волонтирања током новембра месеца у кућним условима, Саветовалишту за појединце и породице, креативним и едукативним радионицама, као и хуманитарним активностима.

Канцеларија Сервиса је евидентирала је 700 волонтерских сати у свим програмима који су окупили 43 волонтера/ки који су бринули за 260 директних корисника.

Супервизија је била прилика за дружење са представницама Комисије за родну равноправност- Славицом Брђовић и Агенције МММ Лотос- Маријом Новаковић које су, подржавајући волонтирање на Звездари, припремиле и уручиле новогодишње поклоне за све волонтере и волонтерке из програма АВОН-а.

Супервизија је протекла у договорима у вези децембарских предновогодишњих активности, и то: 10.децембра хуманитарној акцији прикупљања књига за библиотеку Дома за старије на Карабурми у Диљској, радионица 11.децембра у Дому за старије у Диљској на Карабурми и 13.децембра у Прихватилишту за одрасла и старија лица у Кумодрашкој 226а , Тргу бајки 18. и 25.децембра.

Заказана је и следећа годишња супервизија Волонтерског сервиса Звездаре за 27.децембар када ће се сумирати резултати рада, потписивати годишњи уговори о волонтирању за 2019.годину, као и дружити са сарадницима и волонтерима из установа, институција, медија и удружењима грађана са којима Сервис сарађује током целе године.