Конкурс фотографија пролећа на Звездари, виђеног очима, тј. објективима апарата и мобилних телефона суграђана, отворен је од 21. марта на Фејсбук страници Градске општине Звездара, www.facebook.com/GOZvezdara.

Сви грађани општине Звездара, али и сви који пролазе Звездаром имају прилику да пошаљу фотографију инспирисану доласком пролећа и да учествују у конкурсу који ће трајати до 21. јуна, када ће бити проглашен победник.

Најуспелију фотографију бирају посетиоци Фејсбук странице, који ће својим лајковима показати која им се фотографија највише допала.

Конкурси ће бити расписани за сва четири годишња доба, а једини услов за учешће је да фотографија буде снимљена на територији општине Звездара

Уз фотографију је неопходно доставити опис и локацију на којој је снимљена.

Позивамо све Звездарце и оне који воле Звездару да учествују у конкурсу и пошаљу слику Звездаре онако како је они виде путем поруке на званичној страници.

Све пристигле фотографије које испуњавају услове конкурса биће постављене у Албум под насловом „Пролеће на Звездари“, где ће сви заинтересовани моћи да виде слике и да гласају за њих.