У организацији Удружења грађана „Моје насеље” у објектима локалних предузетника из насеља „Војвода Влаховић” врши се сакупљање донација за помоћ малом Стефану Мајкићу.

Стефан је рођен са мултисистемском болешћу, изазваном мутацијом гена ТСЦ 2 (ТСЦ – Туберозна склероза). Са 2,5 месеца је добио прве нападе епилепсије, након чега му је и постављена дијагноза.

ТСЦ је неизлечива болест (за сада) и крајње непредвидива,  јер је сваки
појединац различито захваћен болешћу, у распону од врло благог стања до потпуне нефункционалности и тешке менталне ретардације. Стефанов случај, на жалост, није благ. Последње 3 године лекари су покушавали да, уз помоћ великог броја антиепилептика зауставе нападе али безуспешно, а Стефан је званично добио и пратећу дијагнозу – фармакорезистентна епилепсија – епилепсија коју је немогуће контролисати лековима,

Једна од ствари која може да промени ток Стефанове болести је операција у болници у Хјустону (САД) која је прва у свету када су у питању операције деце са овом болешћу.

Као предлог за Стефаново лечење из болнице у Хјустону је добијен одговор да је потребно обавити велики број различитих тестирања  и  могућу операцију.

За ове намене је потребно око 250.000 америчких долара, које Стефанови родитељи нису у могућности да сакупе, па моле хумане појединце и организације да им на овај начин пруже помоћ и омогуће да Стефан има здраво детињство.