У Месној заједници „Миријево”, Школски трг 2, у суботу, 9.7. у 20 сати биће одржан хуманитарни концерт класичне музике „За Мају” како би била прикупљена неопходна материјална средства за лечење Маје Мандић која болује од најтежег облика мултипла склерозе, а која је пре ове тешке болести била врхунска спортискиња.

Маја Мандић, која има 22 године, тренутно се лечи на Одељењу неурологије Клиничко болничког центра „Звездара”. Да би се њено здраствено стање поправило, једино решење је трансплантација матичних ћелија која кошта 5000 евра. Њена породица нема ту своту новца, па ће у сврху прикупљања неопходних материјалних средстава бити одржан хуманитарни концерт класичне музике на коме ће наступити: Нина Мартиновић-клавир, Ивана Милић-клавир и Лука Спаравало-виолина.

Организатори позивају све хумане људе да својим присуством и добровољним прилогом подрже ову акцију, јер и наше мало, Маји и њеној породици може значити све. Новчане донације за Мајино лечење заинтересовани могу уплатити на:

Текући рачун 275001115510627362, Банка Сосиетет (Societe Generale Banka Србије),

Сврха уплате „Маји за лечење“ на име Весна Мандић, Миријевски венац 47/10.

Контакт телефон мајке оболеле девојке коју заинтересовани могу контактирати и проверити транспарентност донације – Весна Мандић 064 5153185.