Друштво за спорт и рекреацију инвалида општине Звездара, у сарадњи са Спортским савезом особа са инвалидитетом Београда, поводом завршетка летње сезоне купања организује већ традиционалну манифестацију „Игре без граница“ у петак, 02. септембра 2016. са почетком у 10 сати на базенима СЦ „Олимп Звездара“, Улица Вјекослава Ковача 11.

Учесници ће имати прилику да се такмиче у интересантним спортским активностима на базену, а у случају лошег времена активности ће бити реализоване у сали овог спортског центра. Осим спортских активности ова манифестација је добра прилика за дружење и размену позитивне енргије.

Своје присуство потврдили су: представник Делегације Европске Уније у Србији, господин Николас Бизел, представници ГО Звездара, а очекујемо потврду представника Секретаријата за спорт и Министарства за рад и социјалну политику, из других институција, као и из света спорта и медија.

Ову манифестацију искористићемо и да пожелимо успех и доста златних медаља нашим учесницима на Параолимпијским играма у Рио де Жанеиру које почињу 7. септембра.

Одржавање ове традиционалне манифестације омогућили су Градска општина Звездара, Град Београд – Секретаријат за спорт и омладину и Министарство за рад, запошљавање, борачка и инвалидска питања Владе Републике Србије.

Позивамо медије да нам се придруже и забележе атмосферу на овој предивној манифестацији.