На Звездари се тренутно на више локација, на основу плана договореног са градским јавним комуналним предузећима, обављју инфраструктурни радови.

Тим поводом заменик председника ГО Звездара Драгана Ђурић и члан општинског Већа Милош Стојилковић обишли су радове у Долачкој, Mезијској, Витинској, Златоборској и Идријској улици.

У Долачкој, као и у околним улицама Мезијској и Витинској, ЈКП „Београд пут” обавља радове на комплетној реконструкцији улица. Тренутно се врше радови на уклањању старог асфалта.

Радови на изградњи канализационе мреже обављају се у Идријској улици код Звездарске шуме. Завршетком ових радова и прикључењем домаћинстава на канализациону мрежу биће решен дугогодишњи проблем становника овог дела Звездаре.

У Златиборској улици се обављају радови на изградњи дечјег игралишта након којих ће малишани овог дела општине добити простор за безбедну игру.

Обезбеђивањем средстава у буџету Општине за реализацију ових и сличних инфраструктурних радова Градска општина Звездара жели да становницима Звездаре обезбеди боље услове за квалитетнији живот.