Поводом Међународног дана волонтера 5. децембра, Волонтерски сервис Звездаре и Комисија за избор најволонтерске  идеје/акције у 2017. години организују 4. децембра у 12 часова у Великој сали, 1. спрат у згради општине Звездара завршну манифестацију избора „Најволонтерске акције на Звездари у 2017. години“.

Учеснике ће поздравити Милош Игњатовић, председник ГО Звездара, а о овогодишњем конкурсу за избор „Најволонтерске акције“ говориће Радмила Урошевић, координатор Волонтерског сервиса Звездаре.

Учесници Конкурса за „Најволонтерску акцију“ представиће се презентацијама и то три основне и три средње школе са укупно 11 акција, након чега ће жири објавити избор три најуспешније.

12,20  Презентација волонтерских акција Геодетске техничке школе ( „Млади и они други, заједно ћемо боље учити и више знати“, „Бајфордова шума“, „Штедња воде“ и „Одређивање локација дивљих депонија“)

12,30  Презентација волонтерских акција ОШ „Вељко Дугошевић“ („Шарени дућан“ и „Путовање кроз време“)

12,40 Презентација волонтерских  акција  ОШ „Јелена Ћетковић“ ( „Наступ на прослави Удружења пензионера Звездаре“ и „„Јелена“ за Свратиште“)

12,50 презентација волонтерске акције ОШ „Стеван Синђелић“ ( „Заједно до промене“)

13,00 презентација волонтерске акције Зуботехничке школе („Протеза на дар“)

13,10 презентација волонтерске акције Шеста београдска гимназија („Језички коктел“).

13,20- 13,30 Избор најволонтeрске акције – гласање

13,40   Проглашење победника, додела награда и поклона учесницима конкурса.