Под називом „Музеј на точковима“ одржана је изложба одабраних „олдтајмера“, 19. маја 2018., на тргу испред Општине Звездара, а уз уникате аутомобила настале од 1912-те до осамдесетих година прошлог века, који су пленили лепотом, посетиоци су уживали и у предивним гласовима врхунских уметника опере.

У име домаћина манифестацију је отворио Владан Јеремић, члан Већа ГО Звездара, који је нагласио да је ово традиционална манифестација у сарадњи са Олтајмер клубом „Београд“, а посебно је задовољство што се организује у „Ноћи музеја“.

Атмосферу је употпунио музички програм, који је одушевио посетиоце.

Уз пратњу пијанисткиње Даринке Даце Пауновић, примадона Милка Стојановић отпевала је предивну песму о љубав

и и непролазности „Гори, гори звездо моја“. Горан Шимпрага тенор извео је италијанску канцону „Повратак у Сорјенто“, а млада Весна Марковић сопран у Оперском студиу Народног позоришта арију „O mio babbino caro“ из Пучинијеве опере „Ђани Скики“.

Изложени аутомобили блистали су пуним сјајем: „Форд“ из 1928., „Кадилак” из 50-тих, „Крајслер” из 1936, неколико модела „Мерцедеса”, „Јагуар“, …

Бора Настасић и Марко Илић у име Олдтајмер клуба Београд истакли су да су ови аутомобили аутентични, имају нешто посебно и препознатљиво.

Како рекоше Бора и Марко: „у њих се улаже новац из породичних буџета, тешко их је очувати и одржавати, али ови  аутомобили су наша љубав и ми у томе уживамо“. А ми додајемо: Лепо их је и видети., што потврђује и број посетилава на свакој изложби до сада.

Организатор ове, може се рећи традиционалне изложбе је Олдтајмер клуб „Београд”, уз подршку Градске општине Звездара и Установе културе „Вук Стефановић Караџић“.

Пекара „Трпковић“, као и увек донирала је пекарске специјалитете, а заслугом Дубравке Малохоџић, извршне директорке Асоцијације „Жена плус“, добили смо и врхунски музички програм.