Комисија за избор корисника за доделу средстава намењених стварању и побољшању услова становања интерно расељених лица (у даљем тексту: Комисија), формирана у оквиру пројекта „Бољи услови за живот интерно расељених лица и повратника на Звездари“ финансираног од стране Европске уније, расписује јавни позив за интерно-расељена лица за доделу пакета грађевинског материјала у вредности до 3.700 евра без ПДВ-а. Предвиђена финансијска средства за овај јавни позив су у вредности од 40 пакета помоћи у максималној вредности.

Рок за подношење Обрасца за пријаву са документацијом је 9. април 2019. до 15:30 часова на адресу: Градска општина Звездара, ул. Булевар краља Александра бр.77, 11000 Београд, поштом или преко писарнице Градске општине Звездара са назнаком: за Комисију за доделу помоћи у грађевинском материјалу за ИРЛ.

 Образац за пријаву се преузима на инфопулту Градске општине Звездара (Булевар краља Александра бр.77 ) или у канцеларији 307 на 3 спрату ГО Звездара (код повереника) или у МЗ „Мали Мокри Луг”, МЗ „Велики Мокри Луг” и МЗ „Миријево”, радним данима од 7:30 до 15:30. Такође, образац за пријаву налази се у прилогу ове вести.

Све информације о Конкурсу за доделу помоћи у грађевинском материјалу, налазе се у Јавном позиву у прилогу ове вести, на огласним таблама Општине, а могу се добити сваког радног дана од 11-14 часова  на број телефона координатора пројекта Јована Чакаревића 064/1787-214, или на телефон повереника за интерно расељена лица 011/3405-775.

Ово је део активности на пројекту, који финансира Европска унија у укупном износу од око 283.000 евра, а спроводи га Градска општина Звездара у партнерству са Удружењем „Завичај“. Циљ пројекта је помоћ у унапређењу услова становања интерно расељених лица и повратника са Звездаре, али и економско оснаживање кроз подршку самозапошљавању, започињању или ширењу сопственог бизниса.

Прилози:

Јавни позив ИРЛ

Формулар за грађевински материјал ИРЛ