Међусекторски тим на пројекту „Корак до посла – подршка инклузији Ромкиња путем међусекторског партнерства на Звездари“, који финансира Европска унија, расписао је јавни позив за представникe послодаваца из приватног сектора на тему запошљавања Ромкиња.

Радионице су намењене запосленима у одељењима људских ресурса приватних предузећа, представницима малих и средњих предузећа, представницима удружења послодаваца, као и представницима агенција за запошљавање и свим осталим заинтересованим за запошљавање Ромкиња.

Радионице су једнодневне и одржаваће се у просторијама Градске општине Звездара у периоду од 1. јула до 3. септембра 2020. године.

Пријава на овај конкурс подноси се на формулару који је доступан на сајту www.zvezdara.rs или на Инфо пулту општине Звездара (ул. Булевар краља Александра бр.77, радним данима од 7:30 до 15:30).

Попуњену пријаву заинтересовани могу предати у згради општине Звездара (канцеларија 508, 5. спрат) радним данима од 9-15 часова или послати на мејл контакт особе пројекта zlatko.petrin@zvezdara.org.rs до 30. јуна 2020. године.

За сва додатна питања можете контактирати инфо телефон за запошљавање Ромкиња 066/844-74-74.

Ово је једна од активности у оквиру пројекта укупне вредности од око 65.000 евра, који финансира Европска унија а спроводи Градска општина Звездара у партнерству са Центром за реинтеграцију и активизам Београд.

Јавни позив за послодавце

Пријавни формулар