Међусекторски тим на пројекту „Корак до посла – подршка инклузији Ромкиња путем међусекторског партнерства на Звездари“, који финансира Европска унија, расписао је јавни позив за младе Ромкиње за учествовање у програму подршке за запошљавање.

Програм обухвата 2 радионице за психосоцијалну помоћ и подршку, уз овладавање вештинама за тражење посла, добијање комплет одеће и обуће за разговор са послодавцем  и могућност бесплатног похађања обука за занате, као и подршку за пријаву на евиденцију незапослених у НСЗ.

Попуњену пријаву (у прилогу) треба предати ромском координатору у згради Општине Звездара (канцеларија 508, 5. спрат) радним данима од 9-15 часова. За сва додатна питања контактирати ромског координатора Синишу Маринковића (062/332-223, мејл sinisa.marinkovic@zvezdara.org.rs). Конкурс траје до 23. марта 2020. године.

Ово је једна од активности у оквиру пројекта укупне вредности око 65.000 евра, који финансира Европска унија а спроводи Градска општина Звездара у партнерству са Центром за реинтеграцију и активизам Београд.

Јавни позив за Ромкиње, 14.2.2020.

Пријавни формулар -подршка инклузији Ромкиња