Jош једнa креативнa радионицa на којој ће суграђани свих генерација моћи да науче основне технике израде накита биће одржана у четвртак, 30.јула од 10 до 11,30 часова у просторијама Волонтерског сервиса Звездаре.

Радиионичарке- Зорица и Антонина, биће на располагању заинтересованим полазницима у преношењу вештине и знања у изради накита од конца, стаклених, дрвених и пластичних перли. Уколико имају покидане огрлице и наруквице од овог и сличних материјала који могу да се комбинују са материјалом који је Волонетрски сервис припремио за радионицу, пријављени полазници могу да донесу на радионицу.

Радионица је бесплатна, намењена суграђанима са Звездаре и других општина а неопходан материјал обезбедила је Градска општина Звездара. Због ограниченог броја полазника, заинтересовани се могу пријавити у среду од 9 до 11 часова на број телефона Волонтерског сервиса 286 44 26.

Циљ ове, као и осталих креативних радионица Волонтерског сервиса, је да наши суграђани у условима излолације, неизвесности, страха и провођења велике количине времена у својим домовима, пронађу нове, кративне и корисне начине за своје активности током слободног времена, социјализацију и лично оснаживање. Радионица је и добра прилика да полазници пронађу нови хоби и интересовање.