У организацији Књижевног клуба „Мала птица“, одржано је још једно занимљиво књижевно вече. Публици се представио књижевник Добрашин Јелић, са својим гостима, књижевницима и критичарима: Видаком Масловарићем, Радишом Благојевићем и Јовом Кнежевићем.

Добрашин Јелић је познат је књижевним круговима првенствено као прозни писац, јер има доста књига анегдота и кратких прича, аутор је и неколико романа, али је писао и монографије, афоризме, као и бројне књижевне критике и приказе. До сада је објављено преко четрдесет наслова овог аутора.

На почетку вечери, аутор је представио неколико својих афоризама и епиграма, потом прочитао занимљиву причу „Психијатрица“, да би реч препустио књижевнику Јови Кнежевићу који је читао свој приказ Јовићевог романа „На крају тунела“.

Потом је презентована књига поезије „Издиг на Рудо брдо“ будући да се аутор окушао и у писању поезије. Књига је објављена прошле године, и није једина књига поезије до сада написана. Овој књизи завичајне поезије посвећено је највише времена, а о њој су говорили књижевници и критичари: Видак Масловарић и Радиша Благојевић. Сам аутор је читао поезију из ове најновије књиге.