Поводом обележавања 1. октобра, Међународног дана старијих и организовања 9. „Дана сениора на Звездари“ Тим за волонтерску подршку грађанима Звездаре Волонтерског сервиса Звездаре расписује конкурс на тему „Најбољи међугенерацијски селфи“.

Право учешћа на конкурсу имају суграђани свих генерација са Звездаре и других општина. Циљ конкурса је да промовише вредност породице, међугенерацијског поштовања, дружења и заједничких активности, културе старења и позитивне слике о старости, старењу и старијим људима.

Фотографишите се са својим унуцима, бакама, декама, родитељима, децом, пријатељима… у заједничким тренуцима у свакодневном животу, раду и одмору, излетима, слављима, дружењима и заједничким активностима. Својим селфијима пошаљите поруку свим генерацијама да је снага сваког појединца, породице и заједнице у афирмисању породичних вредности и међугенерацијском поштовању, подршци и размени. Нека ваши селфији буду тренутак за сећање чланова ваше породице, пример шта све можемо заједно да урадимо и инспирација свима да више времена и труда уложимо у заједнички живот.

Пропозиције Конкурса

Један аутор на конкурс може послати највише 3 селфија. Фотографије у електронској форми треба послати на адресу: volonterski.servis@zvezdara.org.rs најкасније до 15.августа 2019. године. За сваку фотографију треба навести следеће податке: назив и опис садржаја фотографије (до 15 речи ), име и презиме аутора, узраст аутора/година рођења, адреса становања и контакт телефон

Учешћем у Конкурсу, односно слањем својих фотографија, сматраће се да је учесник дао сагласност да се исте користе (објављују, приказују и сл.) и то без накнаде и временски неограничено за потребе објављивања резултата Конкурса као и промоције манифестације „Дани сениора на Звездари“ и међугенерацијске солидарности и размене као социјалне и културне вредности.

Најбоље фотографије по избору стручног жирија, биће награђене и изложене на изложби под називом Њајбољи међугенерацијски селфи“ у оквиру  манифестације 9. „Дани сениора на Звзедари“ која ће бити одржана од 23. до 27.септембра 2019. године.

Додатне информације се могу добити сваког радног дана од 8 до 10 часова путем телефона број 3405 954.