Настављајући традицију организовања новогодишњих креативних радионица, Волонтерски сервис Звездаре у уторак 15.децембра, са почетком у 11 часова, реализује прву у низу ових радионица.

Уз помоћ вештих радионичарки Зорице и Јелене, заинтересовани суграђани свих генерација, моћи ће да науче да праве новогодишње украсе, поклоне и честитке. На радионицама ће се користити различити материјали (картон, папир, салвете, шишарке, тегле и др.) како би са свећњаком, бук маркером, магнетом, украсом за јелку или декорацију за животни простор направили употребне предмете.

Све што буду направили на радионици учесници ће моћи да понесу како би обрадовали пријатеље и чланове породице у празнничним данима. Радионица има за циљ да промовише креативност и ативност, али и да подсети да су празници време даривања у које није нужан издатак из кућног буџета.

Радионице се организују у складу са актуелним епидемиолошким мерама са ограниченим бројем учесника (до четири), на тај начин што ће истовремено у више просторија МЗ „Зелено брдо” бити организоване радионице или ће оне бити организоване у различитим терминима.

Заинтересовани за учешће на креативним новогодишњим радионицама могу се пријавити на број телефона канцеларије Волонтерског сервиса 286 44 26.

Радионице су бесплатне, намењенe су грађанима свих генерација а неопходан материјал је обезбедила Градска општина Звездара.