Сестра и брат Наташа и Ненад Галић, који се крећу уз помоћ инвалидских колица, добили су од Градске општине Звездара лако преносиви гусеничар ЛГ2004 који им је у петак, 28.06.13. испред зграде у којој живе, у Улици Далматинска 100, уручио председник општине Едип Шерифов.

Едип Шерифов је уручујући лако преносиви гусеничар рекао да је, након набавке специјализованог комби возила за потребе особа за инвалидитетом које је обезбедила ГО Звездара, ово још један покушај Општине да особама са инвалидитетом које живе на територији Звездаре омогући лакше кретање и савладавање физичких препрека како би им свакодневни живот био лакши.

Догађају је присуствовао и Драган Вукашиновић из предузећа „Ортопедија-нови живот” које је увозник и преко кога је набављено ово транспортно средство. Вукашиновић, који се, такође, креће уз помоћ колица, је рекао да се овај гусеничар, који се ставља испод колица, покреће на дугме и да омогућава транспорт низ и уз степенице. Његова предност у односу на рампу за колица за особе са инвалидитетом је у томе што је лако преносив и што се може користити на више различитих локација, па чак и на онима на којима рампа не може да се уради. Гусеничар се може окренути на малом простору без напора, а и цена му је 2-3 пута нижа него код рампе

Наташи и Ненаду овај гусеничар омогућиће самосталније кретање и лакше свакодневно функционисање. Уз технолошке иновације у циљу олакшавања живота особа са инвалидитетом направљене током година створен је гусеничар ЛГ2004, којим се једноставно управља.

Поузданост по питању управљања тежином и мотором дозвољава значајну уштеду енергије и дужи век батерија.
На овај начин ГО Звездара наставља континуирану акцију побољшања квалитета живота особа са инвалидитетом.