Након прошлонедељног “лудог летњег плеса” на платоу Авив парка на Звездари, где је стотине људи играло и певало уз најлепше музичке ритмове, ове недеље заинтересоване очекују још бољи провод и забава!

У недељу, 3. јула, на платоу Авив парка, улица Живка Давидовића 86, у времену од 17 до 21 сата, биће одржана манифестација под називом “Латино дан” која се организује први пут на Звездари

Посетиоци ће уживати у звуцима кубанско-српског бенда „SALSA Y PUNTO“ који ће заинтересованима показати како се уз прави кубански ритам игра и пева! Да би посетиоци научили да играју салсу побринуће се врхунски плесни инструктор Горан Синатра, а најпознатији плесни парови из највећих салса школа ће својим наступима овај недељни дан учинити још лепшим. Наступиће парови из плесних школа: Салса Студио 1, Салса Примера, Агуа, Ритмос Дел Мундо, Салса Фамилиа, Havana Belgrado, Тимбао, а поред салсе посетиоци ћеуживати и у ритмовима фламенка школе „Ел Фуего“, као и прелепог аргентинског танга из ПС Синатра.

Најмлађе посетиоце очекује још лепше изненађење-од 17 сати на платоу Авив парка на Звездари биће одржане креативне радионице, где ће сви моћи да науче прве шпанске речи уз најпознатију београдску школу шпанског језика “Дуенде”. Поред шпанског језика, моћи ће да науче и да играју многе латино игрице и слагалице.

Поред кубанске музике, салсе, танга, плесних наступа, креативних радионица за децу, школице шпанског језика, све присутне ће забављати познати бармени који ће делити бесплатне безалкохолне “мохито” коктеле, чувено латино пиће од лимете и нане које освежава у топлим летњим данима!

Организатори позивају посетиоце да дођу да се добро забаве, али и да уживају у лепом амбијенту Авив парка Звездара.