Да ли смо избегавајући или окупирајући тип партнера, како да наведемо неког да остане у вези ако је он избегавајући тип, или да ли један однос у фази упознавања можемо назвати везом, као и низ других питања постављена су вечерас на интерактивном предавању под називом „Љубав и како бирамо партнере“– избор партнера и партнерски односи, одржаном у Градској општини Звездара.

Водитељка програма мр сци мед Даница Бошковић – Ђукић из Центра за боље васпитање „Завири“ својим занимљивим излагањем поставила је основе за боље разумевање самог себе и сопствених образаца понашања приликом избора љубавног партнера, као и да треба радити на променама образаца понашања које користимо приликом избора партнера и у партнерским односима.

Избор партнера је тема која занима младе, али и мало старије, а Центар за боље васпитање „Завири“ даје одговоре на многе дилеме са којима се сусрећемо у партнерским односима.

Овај догађај одржан је у оквиру манифестације „16 дана активизма против насиља над женама“ у организацији Комисије за родну равноправност председника ГО Звездара.