У АВИВ парку на Звездари током предстојећег викенда припремљен је занимљив и садржајан програм у коме ће моћи да уживају млађи, али и старији посетиоци.

Програм за суботу, 28. мај:

– У 12 часова најмлађе очекује дечја представа МАША И МЕДА, која ће се одржати на тераси „Sweet M“ кафића на нивоу II. Улаз је бесплатан, уз обавезно присуство родитеља.

– У времену од 16 до 20 часова најмлађи ће моћи да уживају уз први МАГИЧНИ SHOW у Авив парку на Звездари! Чека их незаборавна забава, дружење са мађионичарима, забавне игре, фотографисање поред статуа… Поред свега тога све посетиоце очекује и ватрени перформанс аниматора који ће манипулисати ватреним реквизитима!

– У времену од 16 до 20 часова биће реализован и програм МАЛАЦ ГЕНИЈАЛАЦ. Школа менталне аритметике „Малац Генијалац” ће за све присутне посетиоце припремити презентацију свог програма, а најмлађи ће моћи да уживају у њиховим радионицама и вежбама на абакусу. МЕНТАЛНА АРИТМЕТИКА није само средство уз помоћ којег ће деца добро научити математику. Она је пре свега средство које подстиче начин на који се деца фокусирају и размишљају. Циљ менталне аритметике је посебна едукација којом се подстиче: развој одличне меморије; способност вишеструких радњи и мисаоних процеса; размишљање, пажња, концентрација, слушање, опажање; развој рефлекса; креативност и сподобност замишљања, развој самопоуздањa и самопоштовањa… Уз помоћ менталне аритметике активира се пун ментални потенцијал и омогућава бољи успех у образовању и личном животу деце.

– Око 18 часова на централном платоу Авив парка Звездара наступиће музички састав VOCAL 5 који је настао са циљем да постојеће музичко тржиште обогати квалитетним звуком, раскошним сазвучјима и свим лепотама које носи људски глас. Када се споје четири снажна вокала, квалитетан вокални аранжман, добар „pop groove“ и раскошна инструментална позадина, добија се и остварење циља овог поп састава, а то је изградња сопственог и препознатљивог музичког језика! Посетиоци могу да ужпвају уз Ану, Сару, Светозара и Милоша, тј. састав VOCAL 5.

Додатни програм за 28. и 29. мај:

У суботу и недељу (28. и 29. маја), у времену од 10 до 20 часова, посетиоци ће имати прилику да посете и продајну изложбу рукотворина коју организује „Београдски креативни собичак”, која је организована на платоу Авив парка Звездара, Овом приликом ће бити изложене: едукативне играчке, магнети, декупаж предмети, кецеље и дечја одећа са порукама, шешири ручне израде за одрасле и дечје плетене капе, накит, минијатуре сличице, лизалице и кондиторски производи намењени деци, фигурице од гипса за бојење, каишеви, мајице са принтом, ратлук, цветни аранжмани, женске ташне… И много других прелепих рукотворина!