После низа занимљивих догађаја у Авив парку Звездара, улица Живка Давидовића 86, у петак, 24. јуна, у времену од 18 до 21 час, на истом месту ће бити реализована манифестација „Авив плеше”.

Предстојећи петак поподне и вече свим посетиоцима музика ће испунити и душу и тело! Наступ одличног музичког бенда “ACOUSTIC BUGZ”, кога чине чланови старог бенда “Вампири” (Александар Ераковић Ера, Немања Дашић, Никола Драговић) тотално ће посетиоце вратити у нека лепа стара музичка времена и подићи их на ноге да заплешу.

Чланови овог бенда су експерти за извођење и компоновање “rock & roll” музике у стилу 50-их и 60-их, а доказали су се у вишедеценијском раду са својим многобројним албумима и хитовима, који су нас пратили у стопу кроз радио и филмске медије. Сада свирају оно што воле да слушају и преносе на публику своје музичке инспирације, а обожавају да певају и свирају “Beatlese”.

Поред њих, у петак поподне на платоу Авив парка Звездара, наступиће низ плесних школа: „Синатра”, „Аурора”, Салса Примера, Латино, Салса Студио 1…Посетиоце ће сигурно највише обрадовати наступи плесних парова и група, који ће приказати своју грациозност у плесу!

Врхунац забаве у петак биће сигурно Јавни час плеса, када ће познати инструктори подићи све посетиоце “на ноге” да заплешу са њима и науче неке нове ритмове и плесне кораке.

Поред анимације одраслих, и најмлађе посетиоце очекује одлична забава и плесни аниматори који ће их научити да заплешу уз добар ритам.