Власници најстаријих „фића“ и љубитељи овог аутомобила, који се сматра олдтајмером и симболом бивше СФРЈ, изложили су своја возила у суботу, 4. маја 2019.. на платоу испред ГО Звездара, Булевар краља Александра 77, на изложби под називом „Фића скуп“ која је ове године одржана јубиларни 10. пут..

Изложбу је организовало Београдско удружења фићиста уз подршку ГО Звездара.

Изложбу која је, као и претходних година, привукла велику пажљу посетилаца, обишли су и Виолета Филип, заменик председника ГО Звездара и чланови Већа ГО Звездара Владан Јеремић, Мирослав Мариновић, Роберт Милићевић, Срђан Ђукић и Александар Ђуричић.

На платоу испред ГО Звездара, било је изложено више од 30 „фића” из различитих делова земље и из региона, а многобројни посетиоци су могли да разговарају са власницима и да фотографиши изложене аутомобиле међу којима је било оних потпуно оригиналних, али и преправљених до тркачких.

Производња „фиће“ обележила је почетак домаће аутомобилске индустрије, од давне 1955. до 1985. у фабрици аутомобила у Крагујевцу и за већину Југословена то је био први аутомобил. Током тридесет година направљено је 923 487 возила, а испред ГО Звездара су била изложена возила  не само из Србије, већ и из региона.

Београдско удружење фићиста помаже домаћем туризму и спорту, а помаже и власницима да дођу до делова за свог љубимца, повезује их међусобно, а помаже и онима који желе да купе овај атрактивни ауто,  који је био национално обележје у једном периоду историје Југославије.