На завршној свечаности која ће бити одржана 5.децембра у 11 сати у Градској општини Звездара, Велика сала на 1.спрату, представници волонтерских тимова презентоваће своје пријављене акције.

Организовањем завршне свечаности Конкурса за избор најволонтерских акција у 2018. години за ученике основних и средњих школа на Звездари Градска општина Звездара и Волонтерски сервис Звездаре ће на најбољи начин обележити Међународни дан волонтера- 5.децембар.

На Конкурс је пријављено укупно 10 волонтерских акција којим је обухваћено преко 3 000 директних корисника. Акције су организоване у 6 основних (Драгојло Дудић, Иван Горан Ковачић, Вељко Дугошевић, Деспот Стефан Лазаревић, Јелена Ћетковић и Стеван Синђелић)  и једној средњој – Зуботехничкој школи Београд. Све пријављене акције су у конкуренцији за „најволонтерску“, а о томе ће одлучити Комисија у чији састав улазе представници свих школа које су учествовале на Конкурсу и Тима за волонтерску подршку грађанима Звездаре и која ће бити именована на почетку манифестације.

Општина је припремила награде за најуспешније волонтерске награде у 2018.години.

Док Комисија буде оцењивала волонтерске акције, гости манифестације, ученици средње Угоститељско- туристичке школе из Београда, презентоваће својим вршњацима како могу сами да направе интересантно послужење примерено предстојећим празницима, журкама или рођенданима.

После поздравне речи домаћина, презентације свих пристиглих волонтерских акција, избора најуспешнијих и уручења награда, планирано је дружење.

За све заинтересоване да се упознају како волонтирају основци и средњошколци на Звездари, улаз је слободан.

Дођите да поделимо радост волонтирања на Звездари!

Програм презентације Дана волонтера можете преузети ОВДЕ.

Програм презентације Дан волонтера 5. децембар