Презентација јавних позива и конкурса, које је расписала Национална служба запошљавања, одржана је данас у ГО Звездара, а како су нам рекли у звездарској служби НСЗ, иста презентација одржана је у још 4 београдске општине.

Послодавци са Звездаре имали су прилику да се детаљније упознају са финансијским подстицајима за запошљавање, односно радно ангажовање незапослених особа.

Присутне је у име Националне службе поздравила руководилац Службе Звездара, Бранислава Познановић, која се захвалила руководству ГО Звездара што су препознали значај ове теме и обезбедили простор за одржавање овог скупа.

Највеће интересовање владало је за програме Стручна пракса, за коју ове године, осим послодаваца из приватног сектора, могу да конкуришу и послодавци из јавног сектора и то из области здравства, образовања и социјалне заштите.

Данашњом презентацијом потврђена је традиционално добра сарадња ГО Звездара и Националне службе запошљавања, а највећи успех биће постигнут ако звездарски послодавци из понуђених јавних позива и конкурса пронађу интерес да запосле нове раднике.

Сви јавни позиви са пратећом документацијом могу се преузети на:
http://www.nsz.gov.rs/live/info/konkursi