Заменик градоначелника Горан Весић обишао је радове на асфалтирању улице Веселина Чајкановића у насељу Медак Падина. Радове су  обишли и помоћник градоначелника Александар Марковић, чланови Већа ГО Звездара Владан Јеремић, Милош Стојилковић и Александар Ђуричић,  секретар Скупштине ГО Звездара Александар Ружичић,  директор ЈКП „Инфостан технологије“ Страхиња Даниловић, директор ЈКП „Београдски водовод и канализација” Драган Ђорђевић и директор ЈКП „Београд пут“ Иван Тејић са сарадницима.

Захваљујући сарадњи Града Београда, Општине Звездара и  градских комуналних предузећа становници овог дела Звездаре решили су више својих дугогодишњих проблема. У улици Веселина Чајкановића изграђена је канализациона мрежа, урађена реконструкција водоводне мреже и у току је постављање новог асфалта.

Заменик градоначелника Горан Весић рекао је да ово насеље на најбољи начин показује колико Град улаже у сваки део Београда. Он је додао да је први пут обишао улицу Веселина Чајкановића када се радила канализација и  да је у те радове уложено 64 милиона динара. На тај начин, истиче Весић, око две хиљаде житеља по први пут је добило канализацију. Заменик градоначелника нагласио је да је тада грађанима обећао да ће им улица добити нов изглед и да се то сада и остварује.

Он је рекао да Медак Падина има и других проблема који ће се решавати заједно са Општином Звездара која води рачуна о својим грађанима. Весић је истакао да је улица Веселина Чајкановића важна колико и Теразије и да је ово доказ да је градској власти сваки део престонице подједнако битан.

Члан Већа ГО Звездара Владан Јеремић рекао је да је ово потврда једне одговорне и рационалне политике коју води Град Београд јер су неки основни животни проблеми, комунални проблеми са којима су се мештани суочавали дуго година, решени.

„Поред изградње канализационе мреже, дугујемо захвалност Граду и Београдском водоводу и канализацији што су имали слуха за проблеме грађана и решили и  проблем у водоснабдевању а асфалтирање је завршни део потпуно реконструисане, реновиране и промењеног изгледа улице Веселина Чајкановића“, рекао је Јеремић. Он је истакао да ће Општина Звездара заједно са грађанима и даље радити на свему што може да допринесе побољшању услова живота на Звездари.