Обележавање Дана општине Звездара настављено је данас када је председник Градске општине Звездара, са чланом Већа ГО Звездара Мирославом Лазићем и Ивоном Фуштић из Кабинета председника, угостио прослављеног репрезентативца Србије у фудбалу Марка Грујића.

 

Владан Јеремић је Марку Грујићу, који је са Звездаре и који сада игра у Фудбалском клубу „Порто” у Португалији, уручио признање Општине које се додељује поводом Дана општине Звездара и захвалио му на лепој промоцији Звездаре, Београда и Србије у иностранству.

„Врхунски спортисти, као што је Марко Грујић, су најбољи представници свог града и земље у иностранству. Поред овога, Марко је пуно учинио и на промоцији општине Звездара због чега му захваљујем и поводом Дана општине уручујем ово признање које говори о томе да му је Звездара у срцу ма где тренутно играо”-рекао је Јеремић и захвалио Грујићу на досадашњој доброј сарадњи са Општином пожелевши му пуно нових приватних и професионалних успеха.

 

Након овога, у Општини је одржана додела јубиларних награда запосленима у Управи ГО Звездара за 10, 20 и 30 година рада.

 

Јубиларне награде, за 11 запослених у Управи, је уручио председник Градске општине Звездара Владан Јеремић који је захвалио награђенима на дугогодишњем раду и труду да ГО Звездарљ буде препознатљива по квалитету услуга које пружа и по пажњи коју поклања грађанима.