Kупалишна сезона 2017. на oтвореним базенима Спортског центра „Олимп-Звездара“ почиње у петак, 16. јуна, у 10 часова. Као и претходних година, улаз ће првог дана бити бесплатан за све посетиоце.

За ђаке је и даље, уз ђачку књижицу, бесплатан улаз средом од 10 до 19 часова, уз подршку Секретаријата за спорт и омладину града Београда и Градске општине Звездара.

Ноћно купање ће почети са радом када временске прилике то дозволе тј. када температура ваздуха три дана заредом буде изнад 28 степени а температура воде изнад 24 степена.

На базенима ће бити организовани многобројни спортско рекреативни програми у организацији ,,Олимпа“ (школа пливања, хидробик и школа роњења) али и програми које суфинансира Градски секретаријат за спорт и омладину. У питању су Летњи кампови који ће почети 3. јула и трајати до 31. августа, који ће бити организовани у три различите методолошке целине:

а) камп у фискултурној сали, отвореним теренима и на базену (спортски полигон, одбојка, кошарка, рукомет , пливање );
б) камп у трим сали и на базену (карате, џудо, кик-бокс, пливање);
ц) камп у амфитеатру, трим сали и базену (школа плеса, зумба за децу, фитнес и пилатес до правилног држања тела, аеробик за децу, пливање ).

Пријаве за кампове се могу попунити на рецепцији СЦ ,,Олимп-Звездара“ сваког дана од 7 до 23ч, док се ваучери за групну школу пливања могу преузети у Секретаријату за спорт и омладину, ул. Краљице Марије 1, 11. спрат.

Планирано је да купалишна сезона траје до 03.септембра 2017.године са могућношћу продужетка и током септембра уколико временски услови буду повољни.

Цене улазница су ове сезоне усклађене са ценама других базена у граду, у зависности од термина коришћења базена. Важећи ценовник се налази у прилогу.

Базен ценовник 2017.