Поводом Светског дана комшија спроведена је хуманитарна акција изградње рампи за особе са инвалидитетом. Скупштина станара у улици Матице српске 65 је преко Клуба председника скупштина станара на конкурсу добила вредну донацију компаније Гранд кафа. Предаја рампе на коришћење и дружење уз кафу ће се одржати у понедељак 23.06.2014. са почетком у 13 сати у ул. Матице српске 65.

Догађају ће присуствовати представници Клуба председника скупштина станара, компаније Гранд кафа која је покровитељ акције, председник Скупштине ГО Звездара и чланови Већа ГО Звездара која је подржала акцију, као и станари и комшије из Матице српске 65.

Рампа ће олакшати свакодневно кретање нашим комшијама, како онима са инвалидитетом, тако и мамама са децом, старијим особама и свима којима је рампа неопходна за квалитетније обављање свакодневних активности.

Ово је прва од пет прилазних рампи које ће ове године бити постављене поводом обележавања Дана комшија. Акцију спроводи компанија Гранд кафа у сарадњи са Клубом председника скупштина зграда, а подржала је Градска општина Звездара.