Настављајући са организовањем креативних радионица за наше суграђане у оквиру новогодишњег програма на „Тргу бајки“, Волонтерски сервис Звездаре Градске општине Звездара, реализоваће 22. децембра ново дружење и радионицу у термину од 10 до 12 сати у брвнари на „Тргу бајки“, Булевар краља Александра 77а.

Прву креативну радионицу прошлог четвртка посетило је стотинак суграђана, највише најмлађих, који су били вредни и креативни заједно са својим васпитачицама, бакама, декама и мамама. Уз помоћ волонтерки Јелене и Ранке, израђивали су новогодишње украсе, поклоне и честитке које су понели као поклон.

Уз дружење, циљ радионица је да развију нашу машту и вештине и подсете нас да су празници прилика да будемо радосни, да се дружимо и сетимо свих оних који заслужују да их у празничним данима дарујемо и обрадујемо ситницама које смо сами направили.

Уз машту и инструкције вештих радионичарки, на првој радионици је направљено много шарених честитики, украса и поклончића од картона,стикера и шишарки обојеним по жељи малих уметника.Малишани су показали да су креативни, вредни и да се увелико спремају за предстојеће празнике. Многи су са својим бакама и декама обећали да ће поново доћи на „Трг бајки“.

За заинтересоване суграђане улаз је слободан.