Поводом расписаних избора за одборнике Скупштине Града, Управа Градске општине Звездара позива све грађане са територије Звездаре да изврше увид у бирачки списак.

Бирачи са подручја Градске општине Звездара могу извршити увид у бирачки списак на интернет страници www.дрзавнауправа.гов.рс/елецторалролл.пхп, или позивом на број телефона 011/3405-701 сваког радног дана од 8 до 16, као и у просторијама Градске општине Звездара, Булевар краља Александра бр.77, ВИИ спрат, канцеларија 702 у истом термину.

Грађани могу тражити упис, брисање, измену, допуну или исправку бирачког списка на основу законом прописаних доказа за вршење промене.

Препорука је да сви бирачи који до 16.03.2014. године постају пунолетни провере да ли су уписани у бирачки списак као и бирачи који су извршили пријаву пребивалишта на територији Градске општине Звездара.

Све промене у бирачком списку грађани могу извршити до закључења бирачког списка – 28.02.2014. године у 24 часа, односно 15 дана пре дана избора, када Министарство правде и државне управе закључује бирачки списак.

Обавештење можете видети овде. (ПДФ 128 КБ)