Четири године рада Волонтерског сервиса Звездаре обележене су у четвртак, 19.02.215., на пригодној свечаности којој су присуствовали волонтери/ке, пријатељи и сарадници из партнерских организација, гости и представници Градске општине Звездара. У музичком делу програма наступили су ученици ОМШ „Владимир Ђорђевић” са проф. Босанцем.

Зоран Вулетић, заменик председника ГО Звездара, је честитао 4. рођендан волонтерима и волонтеркама, као и људима из Општине, који дају највећу подршку раду Волонтерског сервиса Звездара и услугама које он пружа. Он је рекао да о популарности Волонтерског сервиса на територији целог Београда Општина свакодневно добија потврду и да је то због тога што је солидарност свима преко потребна. Такође, солидарност је и реч коју је најједноставније везати за Волонтерски сервис и све људе који су ангажовани у његовом раду.

Драгана Трифуновић Балановић, директорка Дома здравља Звездара је честитала четврти рођендан и рекла да је част и понос бити део једног тима са људима из Волонтерског сервиса и Општине.. У данашње време, када се често заборавља на хуманост, показало се да овде, на локалном нивоу, хуманост итекако постоји. Дом здравља Звездара се, као стратешки партнер, труди да учествује у свим активностима ВСЗ и да заједнички са ВСЗ брине о најстаријим суграђанима.

Ово је била и прилика да се присутни упознају са радом Волонтерског сервиса у преходној години и да се партнерским организацијама и донаторима са којима је сарађивао ВСЗ уруче пригодни поклони као захвалност за труд уложен у претходном периоду. Поклоне настале на креативним радионицама добили су: Дом здравља Звездара, Академиа Едукатива, ХХО „Хлеб живота”, Надица Хегедуш и Психофокус- центар за едукацију и развој и др.

У 2014. години волонтерске активности на Звездари су окупиле око 100 волонтера., а рад Волонтерског сервиса Звездара подржали су: Дом здравља „Звездара“, СЦ Олимп, УК „Вук Караџић“, Библиотека „Вук Караџић“, ХХО „Хлеб живота“, Психофокус- Центар за терапију“, Одбојкашки савез Србије, Пан театар, Позориште Славија, , Академиа Едукатива, Фитнес клуб „Голијат“, Уна ПРЕС, Компанија ИДЕА, ИЊАЦ д.о.о., Casual band из Панчева, Колачић среће и фирма Пајић д..о.о.издавачи- Архипелаг, Чигоја и Клио и појединци- Мирослава Јешић туризмолог, Иванка Денда сликарка и Драган Богутовић, новинар