Волонтерски сервис Звездаре је у петак, 20.децембра, у Месној заједници Вуков споменик, организовао традиционални Новогодишњи хуманитарни базар. Поред Волонтерског сервиса, на Базару су били изложени новогодишњи украси, честитке, уникатни накит, торбе, слике, ручни радови и различити предмети којима можемо да обрадујемо блиске особе у предстојећим празничним даривањима.

Већина радова је настала на креативним радионицама Сервиса  али и сарадника и социјалних партнера са којима Волонтерски сервис током целе године реализује различите програме подршке за суграђане свих генерација. На Базару су изложени радови: ХХУ Хлеб живота,  Звездарског еколошког центра, Јелене Митровић, сликарке која води Школу сликања за сениоре, уникатни накит Јасне Милићевић, Наташе Галић и Ружице Мићић, Зорке Радојевић и Сунчице Драговић.

Базар су посетили и подржали својим прилозима Душан Игњатовић, члан Већа ГО Звездара и Љиљана Филиповић, заменица секретара Скуоптине ГО Звездара.

Празници на Звездари су увек прилика да поклањамо и будемо хумани. Због тога је сав приход са Новогодишњег базара  намењен за лечење осмогодишњег Звездарца Сергеја који се спрема за операцију у Турској.