У Орловском насељу у Миријеву у суботу, 12. маја одржан је осамнаести традиционални Меморијални турнир „Душан Јовановић”.

Турнир у малом фудбалу је, као и претходних година, одржан у знак сећања на тринаестогодишњег дечака ромске националности Душана Јовановића кога су на смрт претукли скинхедси пре 21 годину (у октобру се навршава 21 година од тог немилог догађаја).

Турнир је отворио Милош Игњатовић, председник Градске општине Звездара, у присуству породице Душана Јовановића и великог броја учесника, окупљених грађана и становника Орловског насеља. Турниру је, у име ГО Звездара присуствовао члан општинског Већа Лазо Шеган са сарадницима.

На турниру је учествовало 14 сениорских и 4 јуниорске екипе из свих делова Београда и из Србије, а победник Турнира је екипа „Орлови” из Миријева, док је друго место освојила екипа са Ледина, а трећа са Карабурме. За најбољег играча је проглашен Еби Суља из екипе са Ледина, док је најбољи голман Зоран Костић из екипе „Орлова”.  Три првопласиране екипе, као и најбољи играч и голман награђени су пехарима.