Председник Градске општине Звездара Владан Јеремић је рекао да је на састанку одржаном данас  у Општини договорено да ће Сајам запошљавања на Звездари бити одржан 17. маја у СЦ „Олимп-Звездара”, у организацији Општине, Националне службе за запошљавање и Спортског центра и да се очекује учешће већег броја послодаваца.

„Градска општина Звездара велику пажњу поклања промоцији запошљавања, издваја средства за финансирање активне политике запошљавања и пружа помоћ и подршку незапосленим лицима при запошљавању. Дугогодишња успешна сарадња са НСЗ и организација оваквих сајмова допринела је да већи број незапослених лица са Звездаре нађе посао, јер је Сајам прилика да незапослене особе које се налазе на евиденцији Националне службе за запошљавање ступе у директан контакт са послодавцима, али и прилика за послодавце да дођу до квалитетнијег кадра”-рекао је Јеремић и позвао послодавце и незапослене особе да 17. маја посете звездарски Сајам запошљавања.

 

Данашњем састанку су, поред Владана Јеремића, присуствовали и руководилац Службе Звездара Националне службе за запошљавање Бранислава Познановић, управник СЦ „Олимп-Звездара” Бошко Поповић, Анђела Вељковић задужена за односе са јавношћу у СЦ „Олимп-Звездара” и члан Већа ГО Звездара Михајло Мазић.