Мултимедијална изложба радова деце предшколске групе из вртића „Звездани гај”, одржана у Установи културе „Вук Стефановић Караџић” у среду, 30.11.2016., у оквиру пројеката „Ја не бацам, ја стварам“ и „Прича о старим разбојима за ткање“ подржаним од ГО Звездара, протекла је у веселој, динамичној и веома пријатној атмосфери.

Деца су била у прилици да родитељима покажу своја мала уметничка дела, да се играју са играчкама које су направила од рециклажног материјала и да „објасне“ родитељима шта је то рециклажа. Цео догађај је употпуњен песмама „Апел“ и „Чувајмо планету“.

Изложба је круна заједничког креативног рада, и у то име еколошко удружење „Звездарски еколошки центар “ (ЗЕЦ) и уметничко удружење „Чувари заната“ који су радили као партнери на реализацији два наведена пројекта, су се захвалили деци и њиховим родитељима, руководиоцу вртића и осталом особљу на веома успешној досадашњој сарадњи и обећали нови циклус радионица од наредне године.

Изложби су присуствовали:Представници Предшколске установе Звездара стручни сарадници Милана Јеловац и Ивана Милошевић, руководилац Дечјег центра „Звездани гај” Слађана Вујовић са сарадницима, Душан Игњатовић-члан Већа ГО Звездара, Љиљана Филиповић- председница Управног одбора ПУ Звездара, Александар Ћирић-из Управног одбора ЗЕЦ, Биљана Пантелић- из Надзорног одбора ЗЕЦ, Веселинка Јурић- оснивач ЗЕЦ, Илија Динчић – стручни сарадник ЗЕЦ и Бојана Лукић-председница удружења „Чувари заната”.