Одржано је пето коло Боксерске лиге Србије на Вождовцу, где су обојица такмичара одушевила публику приказаним у овом окршају, уз сјајне мечеве “ племените вештине“.

 

Најмлађи такмичар Боксерског клуба ,,Звездара Олимп” Константин Дошљак је донео прву победу својој екипи, иначе, најмлађем Боксерском клубу у Србији. Он се састао у конкуренцији кадета са Михајлом Филићем из Боксерског клуба ,,Филић”. У свом првом званичном мечу, Константин је свом клубу обезбедио први тријумф. Млади боксер је са својим противником приуштио најатрактивнију и једну узбудљиву борбу.

 

Посетиоци који су подржали ова два мала борца у СЦ Вождовац уживали су у мечу талентованих дечака. Константин и Михајло су показали сву лепоту бокса. Да је Дошљак прави наследник свог оца Златка, говоре овације које је данас добио. Као родитељ и бивши боксер желим да честитам и малом храбром Михајлу, дечаку пред којим је сјајна боксерска каријера. Мали борац великог срца – рекао је Златко Дошљак.

 

Недавно је, подетимо, и некадашњи тренер Црвене звезде Миодраг Гроф Божовић посетио БК „Звездара Олимп” и дао пуну подршку раду овог колектива.