Након одржане манифестације „Новогодишња звездарска чаролија”, у оквиру које су мали Звездарци узраста до поласка у школу добили на поклон пакетиће за Нову годину, Градска општина Звездара је наставила даривање малишана на својој територији.

Тим поводом председник Градске општине Звездара Милош Игњатовић, заменик председника Виолета Филип, председник Скупштине ГО Звездара Александар Ерор, чланови општинског Већа Владан Јеремић, Душан Игњатовић, Александар Ђуричић и Роберт Милићевић и секретар Скупштине Славко Бабић су у уторак, 14.1.посетили Болницу за педијатрију „Др Олга Поповић Дедијер” КБЦ Звездара и уручили новогодишње пакетиће за мале пацијенте. Пакетиће је обезбедила Општина Звездара у сарадњи са привредницима са наше општине.

Новогодишње пакетиће на поклон су потом добила и деца у Прихватилишти за децу Београда која су за госте из Општине поред рецитовања и песме припреми и честитке које су сами осликали и исписали. Лепши од њихових поклона били су само њихови осмеси и лепо расположење, па су им представници Општине пожелели да им тако лепа буде цела година.

Трећа локација на којој су представници Градске општине Звездара уручили новогодишње пакетиће за децу било је Свратиште у Крфској улици. Овде су пакетићи нашли своје место испод окићене новогодишње јелке и обрадоваће кориснике када овде дођу.

Последњи пакетићи однети су у Центар за смештај и дневни боравак деце и омладине ометене у развоју у Миријеву где су корисници представницима Општине показали своје радове и даривали их својим рукотворинама.

Намера  Градске општине Звездара је била да и деци која су на лечењу и у установама социјалне заштите на општини покаже да су најлепше жеље за ову годину и њима намењене и да им свима желимо пуно среће и успеха.