Градска општина Звездара је средствима из свог буџета помогла  набавку неопходне опреме за учешће Данијеле Јовановић, такмичарке ТК „Кобра” на Параолимпијским играма у Токију. Данијела Јовановић је прва Српкиња у историји паратеквондоа која се пласирала на ово велико такмичење.

Тим поводом просторије Теквондо клуба „Кобра” у Миријеву су у уторак, 2.6. посетили председник ГО Звездара Милош Игњатовић и председник Скупштине ГО Звездара Александар Ерор, а госте из Општине су дочекали председник Клуба и главни тренер Бојан Тодоровић и такмичари  Данијела Јовановић и Никола Спајић, кандидат за одлазак на ПОИ у Токију.

У име ТК „Кобра” Општини се на издвојеним средствима од 286.920 динара захвалио Бојан Тодоровић који је рекао да ће купљена опрема-електронски оклопи купљени за Данијелу и њене партнере помоћи да се Данијела што боље припреми за ово такмичење.

Председник ГО Звездара Милош Игњатовић је честитао Данијели Јовановић на постигнутим резултатима и рекао да су ТК „Кобра” и његови такмичари својим резултатима допринео да интересовање за спорт на Звездари буде израженије код младих, а Општина је све то препознала и настоји, као и до сада, да подржи младе људе, а посебно оне који постижу врхунске резултате.