Председници oпштина Звездара и Вождовац, Владан Јеремић и Ивана Томић Илић са сарадницима посетили су насеље Војводе Влаховићa које се налази на територији обе општине. Састанак, поводом упознавања руководства двеју општина са ситуацијом у овом насељу, одржан је на предлог Удружења грађана „Моје насеље“.

У разговору је истакнута жеља оба Општинска руководства да се реше проблеми овог младог насеља које може да се похвали великим бројем деце. У том смислу, Општина Звездара је прошле године изградила прво дечје игралиште у насељу а у плану је и изградња Основне школе и вртића.

 

Председник ГО Звездара Владан Јеремић рекао је да му је драго што са једном новом енергијом улазе у заједнички подухват а то је решавање проблема житеља насеља Војвода Влаховић које је једно младо, лепо и ново насеље а где је потребно много тога да урадити. Он је истакао да ће добра сарадња која већ постоји са грађанима, бити настављена и да ће сви напори бити усмерени на изградњу школе и вртића.

Председница ГО Вождовац Ивана Томић Илић рекла је да је ова посета била усмерена на сагледавање проблема који постоје у овом насељу  а то су недовољно места за паркирање и мали број контејнера, непостојање колектора и кишне канализације.Она је истакла сјајну сарадњу са председником Општине Звездара и додала да ће се заједнички радити на решавању поменутих проблема.

Обиласку насеља присуствовали су и заменица председника ГО Звездара Драгана Ђурић и чланови Већа Милош Стојилковић и Александар Ђуричић.