Поводом предстојећег празника Дана жена, у среду 8.марта Волонтерски сервис Звездаре у својим просторијама, Булевар краља Александра 395, организује традиционално дружење са мајкама које имају децу са развојним проблемима или инвалидитетом, са следећим програмом:

-од 10 до 11 сати волонтери Саветовалишта за појединце и породицу реализују интерактивну радионицу на тему „Зашто смо заједно јаче“

– од 11 до 14 сати у партнерству са Академиом Едукативом биће отворена „Кућа лепоте за маме“ у којој ће све заинтересоване мајке добити бесплатне услуге фризера. Агенција ММТ Лотос ће ангажовати услуге шминкера. Пекара „Трпковић” је, као донатор, задужена за слано и слатко послужење

Циљ радионице и дружења је да се мајке међусобно оснаже, упознају и подсете на капацитете, како личне тако и у окружењу.

„Надамо се да ће осмомартовска радионица и дружење утицати да у наредном периоду своје ресурсе искористимо да унапредимо квалитет живота, као и њихове деце и породица”-кажу у Волонтерском сервису Звездаре.