Председник Градске општине Звездара Владан Јеремић и директорка Дома здравља Звездара др Александра Ружичић данас су обишли амбуланту на Коњарнику која је, након завршених радова на реновирању, примила прве пацијенте.

 

Владан Јеремић је, пред великим бројем окупљених грађана и представника руководства ГО Звездара, рекао да му причињава задовољство што је ова амбуланта, након комплетног реновирања почела да ради.

„Драго ми је што сам данас са директорком Дома здравља Звездара обишао реновирану амбуланту на Коњарнику која је, због више од 4.000 картона наших суграђана који се овде лече, јако важна. Радови на реновирању ове амбуланте, за које су опредељена средства у буџету Општине Звездара, између осталог, су обухватили замену подова, столарије и изградњу мокрог чвора, чиме су створени бољи услови за лечење у примарној здравственој заштити грађана који живе у овом делу општине. Захваљујући доброј сарадњи Општине и Дома здравља Звездара амбуланта на Коњарнику након реновирања ради у две смене, од 7 до 20 сати, што је још једна новина и погодност за пацијенте који се овде лече”-рекао је Јеремић и истакао да је након реновирања амбуланти Дома здравља Звездара у Великом Мокром Лугу, на Северном булевару и у Старом Миријеву, амбуланта на Коњарнику четврта амбуланта Дома здравља Звездара која је реновирана у последњих годину дана чиме су и грађанима Коњарника обезбеђени бољи услови за лечење.

 

Присутни грађани су исказали своје задовољство што је амбуланта на Коњарнику реновирана на овај начин и истакли да је за њих јако важно и то што ће радити у две смене, јер је пре реновирања ова амбуланта имала само једну смену.