У Авив Парку Звездара, Улица Живка Давидовића 86 (преко пута Источне капије Београда у улици Рудо),  у суботу, 24. јуна, са почетком у 18 сати, за најмлађе Звездарце, а и остале клинце и клинцезе, биће одржана „Пена жуурка”.

Овим догађајем Авив Парк Звездара наставља да реализује бесплатне интересантне програме који су, пре свега, намењени породицама.

Идеја о „Пена журци“ (журци у пени) за најмлађе настала ја као логичан след са жељом да прерасте у традиционални догађај који би се одржавао сваке године и обележавао почетак лета на Звездари.

„Водећи рачуна о потребама наших најмлађих суграђана осмислили смо цео програм на начин да почетак летњег распуста обележимо и започнемо низом феноменалних дешавања и све то на једном месту – у Авив Парку Звездара! У суботу се очекује богат дечји забавни програм, мноштво изненађења и хиљаде литара пене на централном платоу у којој ће сигурно уживати сви посетиоци а не само наши малишани.“, истакли су из компаније Авив Арлон, која је инвеститор овог Парка на Звездари.

Најмлађи ће овом приликом моћи да уживају у интересантној и несвакидашњој забави са пуно пене, са мађионичарима и спортским аниматорима уз музику који ће пуштати познати ди-џеј.

Пена журка за децу је већ организована  у Зрењанину у коме је догађај привукао велику пажњу, а то је и био мотив организатора да исти догађај реализују и на Звездари.