Бесплатна припремна настава за завршни испит почела је у суботу, 11. марта у 10 сати у великој сали Градске општине Звездара, Булевар краља Александра 77, и траје до 4. јуна 2017. године.

Прву групу од 90 ученика поздравио је Милош Игњатовић, председник Градске општине Звездара који је рекао да је за бесплатну припремну наставу из српског језика и математике коју организује Општина пријављено више од 180 ученика из звездарских основних школа. „Захваљујући припремној настави звездарски ученици су претходних година постизали одличне резултате на пријемном, па се надамо да ће тако бити и ове године”-рекао је председник ГО Звездара, пожелевши ученицима пуно успеха на пријемном и упис у жељене средње школе.

Пријављени ученици ће сваког викенда (субота и недеља) до 4.јуна похађати наставу из српског језика и математике, а подељени су у 2 групе: преподневна од 10 сати и поподневна од 14 сати

Наставу српског језика обављаће професорке Ана Бешевић и Јасна Ђукић, а за математику професорке Јагода Ђинђић и Вера Марковић.